KotiKylän rekisteriseloste (Henkilötietolain (523/99) 10 §)

1. Rekisterinpitäjä

KotiKylä/ House of Mum Oy
Vapaaherrankuja 3
00570 Helsinki
puh. +358 50 5444450

 

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin sähköpostilla esitettyihin kysymyksiin ja palautteisiin.

 

3. Rekisterin nimi

KotiKylä.com:in markkinointirekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely asuntokauppaan, kodinvaihtoon ja asumiseen liittyvän asiakasymmärryksen saamiseksi, Kotikylän ja sen verkkopalvelun sisällön ja palvelujen parantamiseksi ja markkinoinnin ja KotiKylän myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi. Henkilötietoja hyödynnetään KotiKylän markkinoinnissa, myynnissä ja viestinnässä luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot kuluttajista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Postinumero
  • Kaupunki
  • Jäseneksi liittymisen ajankohta
  • Jäsentaso, jos KotiKylän jäsen
  • Rekisteröityessä jäsenen antamat tiedot myytävästä tai etsittävästä kodista tai omasta osaamisalueesta
  • Jäsenen ilmoittamat kiinnostuksen kohteet Kotikylään, asuntokauppaan ja asumiseen liittyen

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterissä säilytettävät kuluttajien yhteystiedot saadaan kahdesta eri lähteestä.

a) Markkinointitoimenpiteiden kautta kerätään yhteystietoja kuluttajista, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta KotiKylään tai sen palveluihin ja sallineet viestien lähetyksen tai liittyneet omatoimisesti KotiKylän postituslistalle.

b) KotiKylän jäsentietokannasta ja asiakastietokannasta. Jäsenet täyttävät itse KotiKylä.comiin henkilötietonsa, yhteystietonsa ja myytävää/ostettavaa kotia koskevat yleistiedot. Jäsenet voivat määrittää itse tietojensa julkisuuden ja päivittää niitä 24/7 KotiKylässä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaidensa tai postituslistalla olevien kuluttajien henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

 

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa rekisterissä olevan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri on suojattu palomuurilla.

 

10. Kielto-oikeus

KotiKylän jäsenellä ja kuluttajalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Kysy lisää

KotiKylän markkinointirekisteri ja tietosuoja
Sähköposti: palaute@kotikyla.com

KotiKylän asiakaspalvelu/ laskutus/ kumppanuudet/rekrytointi:

Sähköposti: katja.ankila@houseofmum.fi

House of Mum Oy

y-tunnus 2558317-7

Print Friendly, PDF & Email

Mitä mielessä?

Kysy KotiKylästä tai kerro, mistä tykkäät ja mitä voisimme tehdä paremmin. Vastaamme kysymyksiisi asap sähköpostilla. Terveisin KotiKylän Katja ja kumppanit

Lähettelen tätä paraikaa...

©Kotikylä 2018. KotiKylä haluaa tehdä kodinvaihdosta helpompaa, hauskempaa, turvallisempaa ja kustannustehokkaampaa.

KotiKyla.com Oy, y-tunnus 2884426-4

Hei. Kiva kun olet tullut KotiKylään. Parantaaksemme KotiKylän asiakaskokemusta seuraamme evästeiden avulla verkkosivustomme käyttöä. Voit jatkaa sivuston käyttöä turvallisesti. Piilota tämä ilmoitus

tai

Kirjaudu sisään tunnuksillasi

tai    

Unohditko kirjautumistietosi? Ei hätää.

tai

Create Account