Kysymyksiä ja vastauksia KotiKylästä

 • 1. Mikä KotiKylä on?
 • 2. Turvallisempi ja kustannustehokkaampi asuntokauppa
 • 3. KotiKylän hinnoittelu
 • 4. Jäsentasot, jäsentason vaihto ja jäsenyyden peruutus
 • 5. KotiKylän maksulliset lisäpalvelut
 • 6. Asiakastyytyväisyys, palaute ja kehitysideat
Expand All | Collapse All
 • 1. Mikä KotiKylä on?
   

  Kotikylä on kodin ostajien, myyjien, kodinvaihtoa vasta pohtivien ja apua tarjoavien Eksperttien maksullinen yhteisö, joka toimii verkossa. KotiKylän avustuksella asunnon ostaminen ja myyminen on turvallisempaa, kustannustehokkaampaa tai vaivattomampaa kuin mitä yksin tai muita kumppaneita käyttämällä.

 • 2. Onko KotiKylä yksi kiinteistönvälitysliike muiden joukossa?
   

  KotiKylä toimii pelkästään verkossa eikä ole kiinteistönvälitysliike.

  KotiKylä edistää kodinvaihdon onnistumista antamalla jäsenilleen, omistuskodin ostajille, myyjille ja vasta kodinvaihtoa harkitseville puolueettomat ammattilaisten opit, vinkit, lisäpalvelut ja työkalut kaikkiin kodinvaihdon vaiheisiin asuinpaikan valinnasta hyvän asunnon ja ostajan löytämiseen ja ja varsinaisen asuntokaupan tekoon.

  Kiinteistönvälitysliikkeillä on fyysiset välitysliikkeet eli kivijalkatoimistot eri kaupungeissa ja siellä välittäjiä. Välitysliikkeet tekevät määräajaksi sitovan myyntitoimeksiannon myyjän edustajana koettaen saada myyjälle sopimuksessa määäritellyn hinta-arvion suuruisen tai korkeamman ostotarjouksen. Jos näin käy, myyjä maksaa heille ostotarjouksen hinnasta lasketun provision, ns. välityspalkkion, hyväksyi myyjä tarjousta tai ei. He saavat palkkionsa myös, jos myyjä suostuu hyväksymään alkuperäistä hinta-arviota matalamman ostotarjouksen.

  KotiKylä ja välityslikkeet ratkaisevat kyllä osin samaa kuluttajan tarvetta mutta tarjoavat siihen hyvin erilaisia ja eri hintaisia ratkaisuja ja toimivat täysin erilaisella liiketoimintamallilla.

 • 3. Onko KotiKylän avustuksella myynti ja osto laillista?
   

  Totta kai. KotiKylä noudattaa toiminnassaan ja antamissaan ohjeissa asunto- ja kiinteistökaupan lainsäädäntöä. (Maakaari, Asuntokauppalaki, Asetus asuntojen markkinoinnista ja Kuluttajansuojalaki) Valitettavasti alan lainsäädäntö on aika vanhaa eikä siinä huomioida maailman digitalisoitumista, mutta se on tehty aikoinaan tuomaan turvaa asunnon ostamiseen ja myymiseen ja samalla asialla on KotiKyläkin.

  KotiKylän kumppanina toimii myös asunto- ja kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakitoimisto Herkules, joka auttaa lisämaksusta KotiKylän jäseniä sellaisissa mutkikkaissa lakikysymyksissä, joihin KotiKylästä ei löydy suoraa vastausta.

  KotiKylä toimii pelkästään verkossa eikä ole välitysliike. Sillä ei ole välitysliikkeiden tapaan sitovia yksinmyyntisopimuksia, provisiopalkkioita, kivijalkatoimistoja tai välittäjiä, jotka voisivat toimia väärin tai epäeettisesti yksittäisiä ostajia tai myyjiä kohtaan. Siksi välitysliikkeitä varten tehdyt säädökset tai ohjeistukset eivät yleensä sellaisenaan sovellu KotiKylälle, joka edustaa uutta tapaa tehdä turvallista mutta kustannustehokasta asunto- ja kiinteistökauppaa. 

   

 • 4. Kuka on KotiKylän perustaja?
   

  KotiKylän perustaja on Katja Änkilä ( KTM, LKV, MDes).

  Katja on tehnyt yli 20-vuotta työtä kuluttajaliiketoiminnan ja markkinoinnin parissa. Hän työskennellyt mm. markkinointi- ja viestintäjohtajana Kiinteistömaailmassa ja Säästöpankki-ryhmässä, projektijohtajana ja luovana suunnittelijana mainosalalla ja A-lehdissä kehittämässä asumisen digiliiketoimintaa.

  "Olen kolmen ihanan lapsen äiti, vaimo, kauppatieteilijä, muotoilija, kirjoittaja ja kuluttajaliiketoiminnan, markkinoinnin, asumisen ja asuntokaupan ammattilainen. Asun perheeni kanssa Helsingin Kulosaaressa Suomen vanhimmassa rivitalossa (usko tai älä) ja olen niitä kuuluisia junantuomia. Sukuni on lähtöisin Kainuusta, olen viettänyt lapsuuteni ja nuoruuteni Lahdessa, opiskellut kauppatieteen maisteriksi Vaasassa ja kakkoskotimme on Raaseporissa. Eli Suomesta ollaan kotoisin.

  Kodinvaihdon ja asuntokaupan kehittäminen käyttäjälähtöisyyttä lisäämällä ja digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntämällä on innostanut minua jo pitkään. Voisiko jopa sanoa, että velvoittanut minua.

  Sen jälkeen kun sain vision siitä, millaista uutta palvelua asunnon myyjät ja ostajat tarvitsevat enkä keksinyt ketään toista, joka sopisi paremmin tähän hommaan,  on ollut selvää, että minun on vain tehtävä tämä. (jos tiedät jonkun toisen, joka olisi sopiva, ole ystävällinen ja ilmianna hänet. Saatan palkata hänet!)"

  KotiKylä on suomalaisen osakeyhtiön, House of Mum Oy:n, aputoiminimi ja Suomessa rekisteröity tavaramerkki.

  The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams. - Eleanor Roosevelt

 • 5. Haastaako KotiKylä perinteiset välitysliikkeet tai portaalit?
   

  KotiKylää ei ole tehty "haastamaan" välitysliikkeitä  tai asuntoportaaleja  vaan auttamaan kuluttajia kodinvaihdossa, johon on liittynyt aiemmin monenlaisia pulmia, viivytyksiä, turhia kuluja ja riskejä.

  KotiKylä ei ole kiinteistönvälitysyritys tai asuntoportaali vaan kuluttajille suunnattu verkkopalvelu, johon voi liittyä jäseneksi.  Jäsenet saavat KotiKylästä mm. arvokkaita ostaja-, myyjä- ja asiantuntijakontakteja, vertaistukea sekä ammattilaisten tuottamia ohjeistuksia, muistilistoja, vinkkejä, artikkeleita, työkaluja, lisäpalveluita ja tuotteita. Näiden avulla KotiKylän jäsenten kodinvaihdosta ja asunnon ostamisesta ja myymisestä tulee turvallisempaa, ammattimaisempaa, kustannustehokkaampaa ja hauskempaa..

  Kotia etsivät haluavat löytää julkisessa myynnissä olevat kodit helposti yhdestä paikasta 24/7 ja tuo paikka on aina jompikumpi asuntoportaaleista, Oikotie.fi tai Etuovi.com. Siksi KotiKylä tekee välitysliikkeiden tavoin yhteistyötä asuntoportaalien kanssa ja KotiKylän myyjäasiakkaiden jäsenyyten kuuluu asunnon markkinointi Oikotiellä.

  Vaikka välitysalan liiketoiminta- ja hinnoittelumalli kaipaisi mielestämme uudistamista, meillä ei ole mitään kivoja ammattitaitoisia välittäjiä vastaan vain ihan päinvastoin.  Jos siis haluat saada KotiKylästä puoluettoman opastuksen ja avun, mutta myydä kotisi välittäjän kautta ja maksaa hänelle välityspalkkion, mikään ei estä sinua. Tai emme ainakaan me.

 • 6. Miten idea KotiKylästä syntyi?
   

  "Mitä kaikkea KotiKylän syntyyn tarvittiin? Luontainen (tai maaninen) kiinnostus asuntoihin, asumiseen ja asuntokauppaan. Kymmenen vuotta mainosalalla, jossa luotiin uutta ja kyseenalaistettiin olemassaolevaa liiketoimintaa joka päivä. Markkinointi- ja viestintäjohtajan pesti Kiinteistömaailmassa ja sieltä LKV-tutkinto hyvin pistein. Alati kasvava rakkaus digitaalisiin kuluttajapalveluihin. Toinen maisterin tutkinto muotoilusta ja siinä lopputyön aiheena asuin- ja hoivatilojen tutkitut vaikutukset terveyteen ja hyvinvointiin. Kymmenen omaa asuntokauppaa, osassa välittäjä mukana ja osassa ei. Yksi vuosia kestänyt, hankala ja kuluttava asuntokauppariita, joka opetti enemmän asuntokaupasta kuin yksikään lakitentti. Yrittäjäkipinä, joka ei ottanut sammuakseen. Ison omakotitalon myynti itse kuukaudessa ja nykyisen unelmakodin löytäminen keväällä 2016 Facebookin avulla. Nippu fiksuja ystäviä, jotka myivät isoja asuntojaan itse hyvällä menestyksellä ja löysivät unelmakoteja puskaradion kautta tai tiputtelemalla itse lappusia kiinnostavien asuntojen postiluukkuihin.

  Tämän kummallisen matkan varrella syntyi idea KotiKylästä. Kuukausijäsenyyteen perustuvasta yhteisöllisestä verkkopalvelusta, joka tekee meistä tavallisista talliaisista oman asuntokauppamme ammattilaisia. Palvelusta, joka auttaa ostajia löytämään nekin kodit, joiden omistaja vasta pohtii myyntiä ja myyjiä löytämään ostajat, jotka etsivät kotia. Palvelusta, josta voi ostaa napin painalluksella juuri ne asuntokauppaa vauhdittavat tai turvaavat lisäpalvelut, joita tarvitsee. Asuntovalokuvaus, 3d-virtuaaliesittely, pohjapiirrokset, lakimiehen tekemä kauppakirjan tarkastus, puolueton kirjallinen hinta-arvio, kuntotarkastus? Mitä vielä tarvitset?

  KotiKylässä olet oman asuntokauppasi pomo, voit lopettaa jäsenyyden koska haluat etkä maksa koskaan turhasta. Jos myyt kodin ensiesittelyssä etkä tarvitse lisäpalveluita, et maksakaan juuri mitään, sillä se nyt on vaan reilua. Jos olet jäsenenä pitkään ja ostat tukun lisäpalveluita, maksat vähän enemmän. Edelleenkin silti vain murto-osan siitä mitä maksaisit perinteiselle välittäjälle. KotiKylä sopii erinomaisesti myös ensiasunnon ostajille ja asuntosijoittajille."

  Helsingissä syksyllä 2017, Katja Änkilä

 • 1. Onko totta, että voin myydä ja ostaa asuntoja turvallisesti KotiKylän avustuksella ilman välittäjää.
   

  Periaatteessa kyllä. KotiKylä, lempivälittäjäsi tai kukaan muukaan ei voi kuitenkaan taata, että mikään ei menisi pieleen  tai että ikäviä yllätyksiä ei tulisi. Kaikissa asunnoissa ja taloissa ilmenee ennemmin tai myöhemmin vikoja. Jos ei täysin tervettä ihmistä ole olemassakaan, ei ole myöskään täysin tervettä taloa.

  Kaikkea asunto-osakkeiden kauppaa sääteleee Asuntokauppalaki, kiinteistökauppaa Maakaari, oli kaupassa mukana välittäjä tai ei. Myyjä vastaa lain mukaan aina asunnostaan annettujen tietojen kattavuudesta ja oikeellisuudesta ja asunnon mahdollisista virheistä. Ostaja taas siitä, että perehtyy asuntoon kunnolla ennen tarjouksen tekoa.

  Välittäjä ei ole koskaan asuntokaupan sopimusosapuoli vaan hän vastaa asuntokaupassa ainoastaan siitä, että tekee oman myyntityönsä ammattimaisesti lakia ja alan etikettiä, ns. Hyvää välitystapaa noudattaen. Välitysliikkeiden ja välittäjien omaa toimintaa ohjaa Välitysliikelaki. Lisäksi kaikkia asuntoja myyviä ja markkinoivia elinkeinonharjoittajia ohjaa Valtioneuvoston asetus asuntojen markkinoinnista annettavista tiedoista.

  Asuntokaupan suurimmat riskit eivät riipu siitä, käytetäänkö asuntokaupassa välittäjää vai ei. Suurimmat riskit koituvat siitä, että ostajat ja myyjät eivät tunne ja hoida omia vastuitaan eivätkä selvitä asunnon ja yhtiön kuntoa ja ominaisuuksia etukäteen riittävän hyvin. Luullaan, että välittäjä kantaa vastuun ja hoitaa kaiken, vaikka välittäjä on vain välikäsi, myyjän palkkaama puhemies tai nainen.

  Välittäjä saa lähes kaikki tietonsa talon virallisista papereista ja myyjältä, eikä hänen tarvitse lain mukaan varmistaa niiden oikeellisuutta ellei hänellä olisi ihan erityistä syytä epäillä niiden paikkaansapitävyyttä. Välittäjän ei tule olla juridiikan tai rakennusalan ammattilainen, mutta nykyään vähintään puolella välitysliikkeessä välitystyötä tekevistä tulee olla  LKV-tutkinto eli Keskuskauppakamarin järjestämä puolipäiväinen asuntokauppaan keskittynyt lakitentti suoritettuna.

  Jos asuntokaupan juridiset vastuuhenkilöt, ostaja ja myyjä, käyttävät apunaan KotiKylää, selvittävät mitä heidän tulee tehdä itse ja mitä teettää muilla ennen tarjousprosessia ja myös tekevät ne, väitämme että asuntokaupasta tulee turvallisempaa kuin ennen. Tämä pätee, tehtiin kaupat sitten itse tai välittäjän tai lakimiehen avustamana.

   

 • 2. Saako KotiKylästä asuntokauppaan henkilökohtaisia neuvoja?
   

  Kyllä ja ei.

  KotiKylän liikeidean taustalla on oivallus siitä, että vaikka tilanteet, myyjät, ostajat ja kodit ovat uniikkeja, useimmat asunto- ja kiinteistökaupat ovat teknisesti hyvin samankaltaisia. Ne sujuvat parhaiten samoilla sapluunoilla, joten samat verkossa annettavat neuvot, ohjeet, työkalut ja palvelut sopivat isolle joukolle kodinvaihtajia.

  Toinen oivallus on, että vaikka myyjät ja ostajat ovat aina asuntokaupan sopimusosapuolet ja vastuuhenkilöt, he tuntevat asuntokaupan pelisääntöjä ja omia vastuitaan liian huonosti ja ovat luottaneet usein liikaakin välittäjään. Eritoten ostajat ovat olleet asuntokaupoilla usein täysin oman onnensa varassa.

  Hyödyntämällä digitalisaation voimaa KotiKylä pystyy tarjoamaan kodinvaihtajille edulliseen jäsenhintaan verkkopalvelun, jonka avulla jäsenet oppivat kaiken oleellisen asuntokaupasta ja  jossa he voivat löytää kodilleen hyvän ostajan, itselleen unelmakodin ja tarpeisiinsa sopivat huippulaatuiset lisäpalvelut, kuten asuntovalokuvauksen, pohjapiirrokset tai kuntotarkastuksen.

  KotiKylän Kirjallinen Hinta-arvio on aina asuntokohtainen ja se tehdään käsityönä jokaiselle asiakkaalle. KotiKylä tekee myös yhteistyötä lakitoimisto Herkulesin (ent. Kiinteistölakimiehet) kanssa, joka tarjoaa edullista henkilökohtaista lakineuvontaa puhelimitse KotiKylän asiakkaille. Herkulekselta on mahdollista saada myös lakimies tekemään kauppakirjan tarkastus.

  Jos koet, että KotiKylän kruunaisi se, että sieltä voisi saada lisämaksusta muutakin henkilökohtaista neuvontaa asuntokauppaan liittyen, kerro siitä meille niin pohdimme keinoja asian ratkaisemiseksi.

   

   

   

   

 • 1. Peritäänkö KotiKylässä jäsenmaksun lisäksi välityspalkkio, jos saan asuntokaupat tehtyä?
   

  Ei peritä. KotiKylä tekee kaikkensa sen eteen, että saat tehtyä hyvät ja turvalliset kaupat, mutta pidämme reilumpana ja läpinäkyvämpänä hinnoittelumallia, jossa jokainen maksaa vain palveluista joita päättää käyttää. 

  Perinteisessä kiinteistönvälityksen hinnoittelumallissa ne jotka saavat asuntonsa myytyä maksavat välityspalkkiossaan niidenkin ihmisten työn, jotka teettävät välittäjällä paljon työtä, mutta eivät myy asuntoaan -ainakaan samaisen välittäjän kautta. Jonkunhan ilmaiseksi tehty työkin on maksettava ja se joku on todelliset myyjät. Arviomme mukaan kiinteistönvälitysyritysten toimeksiantosopimuksista keskimäärin yli kolmasosa päättyy ilman kauppaa ja ilman palkkiota.

  Provisiohinnoittelussa maksaisit lisäksi samasta työstä tai samasta palvelusta sitä enemmän, mitä arvokkaammalla alueella ja kalliimmassa asunnossa asut. Meistä se olisi pöljää ja epäreilua. Hyvin pidetyt ja hyvillä alueilla olevat asunnot menevät korkeammasta hinnastaan huolimatta usein helpommin kaupaksi kuin huonosti pidetyt, huonommalla sijainnilla olevat halvemmat asunnot.  Työstä pitää laskuttaa työmäärän tai asiakkaalle tuodun lisäarvon mukaan, ei asunnon arvon mukaan.

 • 1. Mitä jos haluan vaihtaa jäsentasoani?
   

  Jäsentason vaihtaminen käy KotiKylässä helposti ja nopeasti.

  1. Kirjaudu sisään KotiKylään.
  2. Avaa Hallitse jäsentietojasi-linkki, jonka löydät ylänavigaatiosta Oma KotiKyläni-otsikon alta.
  3. Klikkaa vaihda. Pääset jäsentason valintasivulle, jossa näet nykyisen jäsentasosi ja muut jäsentasot, joista voit vaihtaa mihin tahansa.
  4. Kun olet valinnut uuden mieleisen jäsentason, sinut ohjataan maksusivulle, jossa täydennät tarvittaessa tietojasi ja vahvistat jäsentason valintasi.
  5. Vaihdon yhteydessä vanha kuukausittainen jäsenmaksusi perutaan, eikä siitä veloiteta enää uusia  maksuja. Tilalle luodaan uusi jäsentasosi mukainen kuukausimaksu. Heti kun uusi jäsenmaksusi on vahvistettu, pääset hyödyntämään uuden jäsentasosi ominaisuuksia.

  Huomioithan, että jäsentason vaihdon yhteydessä KotiKylä ei pysty palauttamaan jo maksamaasi aiemman jäsentasosi kuukausimaksua. Jos haluat minimoida päällekkäiset maksut, vaihda jäsentasosi vähän ennen seuraavan kuukausilaskun päivämäärää.

   

 • 2. Mitä jos haluan lopettaa jäsenyyteni?
   

  KotiKylä on rakentanut toimintamallinsa sellaiseksi, että taloudelliset sijoituksesi ja riskisi ovat koko ajan pienet ja hallittavat. Meillä on erihintaisia ja erilaisia jäsentasoja, joista voit valita sopivimman ja vaihtaa jäsentasoa tarvittaessa. Emme sido sinua pitkäksi aikaa vaan laskutamme aina jäsenmaksua kuukauden kerrallaan.

  Sinun on myös hyvä tietää, että voit lopettaa jäsenyytesi ihan koska haluat. Teet sen parilla klikkauksella Hallitse jäsentietojani- linkistä, joka löytyy päänavigaation Oma KotiKyläni-osion alta.  

  Tässä tarkemmat ohjeet:

  1. Kirjaudu sisään KotiKylään.
  2. Avaa Hallitse jäsentietojasi-linkki, jonka löydät ylänavigaatiosta Oma KotiKyläni-otsikon alta.
  3. Klikkaa Peruuta.  Sinut ohjataan sivulle, jossa vahvistat haluavasi peruuttaa jäsenyytesi. Huomaathan, että  samalta sivulta voit myös peruutuksen sijaan vaihtaa jäsentasosi sopivammaksi. Tarjolla on myös maksuton Kaveri-jäsenyys, jossa et ole varsinainen jäsen, mutta saat sähköpostiisi Kaverikirjeitä.
  4. Ruudulle tulee viesti, jossa vahvistetaan jäsenyyden lopetus. Saat myös sähköpostitse peruutusvahvistuksen.
  5. Peruutuksen jälkeen jäsenyytesi voimassaolo ja sen kuukausilaskutus päättyy meneillään olevan laskutuskauden ( 1kk) loppuun eli et maksa enää peruutuksen jälkeen uusia laskuja.

  Hyvä tietää. KotiKylä palauttaa jäsenten jo maksettuja jäsenmaksuja niissä tapauksissa, että  voit osoittaa peruuttaneesi jäsenyytesi aiemmin ja saanut peruutuksesta mailiisi vahvistuksen, mutta jostakin syystä laskutus olisi jatkunut. ( Näin ei ole vielä käynyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin.) Ota tällöin yhteys palaute@kotikyla.com ja liitä mukaan jäsentietosi ja sähköpostikuitti peruutuksesta.

   

 • 3. Mitä tapahtuu hankkimilleni lisäpalveluille, kun lopetan jäsenyyden?
   

  Jäsenenä saat edullisemmin KotiKylän lisäpalveluita.

  Jos päätät luopua jäsenyydestäsi, jäsenyytesi päättyy laskutusjaksosi (1kk) päätyttyä, mutta jäsenaikana maksamasi ja vastaanottamasi maksulliset lisäpalvelut, kuten asuntosi pohjakuvat tai valokuvat jäävät toki vapaaseen käyttöösi.

 • 1. Mitä tapahtuu hankkimilleni lisäpalveluille, kun lopetan jäsenyyden?
   

  Jäsenenä saat edullisemmin KotiKylän lisäpalveluita.

  Jos päätät luopua jäsenyydestäsi, jäsenyytesi päättyy laskutusjaksosi (1kk) päätyttyä, mutta jäsenaikana maksamasi ja vastaanottamasi maksulliset lisäpalvelut, kuten asuntosi pohjakuvat tai valokuvat jäävät toki vapaaseen käyttöösi.

 • 2. Tilasin KotiKylästä lisäpalvelun. Kauanko sen "saaminen" kestää?
   

  Palveluiden ja tuotteiden toimitusajat vaihtelevat kumppaneittain ja riipuvat myös omasta aikataulustasi .

  Ohessa ovat tuotteiden ja palvelujen keskimääräiset toimitusajat.

  1. Pohjakuva 2-3 arkipäivää tarvittavien tietojen vastaanottamisesta.
  2. Asuntovalokuvaus 2-14 arkipäivää. Sovit ajan kuvaajan kanssa
  3. Puolueeton kirjallinen Hinta-arvio. 2-3 arkipäivää tarvittavien tietojen vastaanottamisesta
  4. Lakimiehen tekemä kauppakirjan tarkastus 2-3 arkipäivää kauppakirjaluonnoksen vastaanottamisesta.
  5. Kuntotarkastus. Varaat kaupan osapuolille sopivan tarkastusajan suoraan Raksystemin verkkopalvelusta tai soittamalla.

  Jos tilauksesi toimitus on kestänyt selvästi enemmän kuin yllä kuvattiin tai mitä olet sopinut palveluntarjoajan kanssa, ottaisitko yhteyttä KotiKylän asiakaspalveluun ( palaute@kotikyla.com).

   

 • 3. Mitä jos en ole tyytyväinen KotiKylästä hankkimaani lisäpalveluun?
   

  Toivottavasti näin ei koskaan käy, mutta jos käy, toimi näin.

  1. Tarkasta KotiKylän kaupasta, mitä palvelusta/ tuotteesta luvattiin sen myynnin yhteydessä.
  2. Jos saamassasi palvelussa tai tuotteessa on mielestäsi selviä puutteita, ota mahdollisimman pian yhteyttä KotiKylään (palaute@kotikyla.com) tai suoraan kyseisen palvelun tarjoajaan.
  3. Anna asiakastietosi ja kerro selkeästi mistä palvelusta/tuottesta on kyse ja mikä on pielessä. Yritämme laittaa asian nopsasti kuntoon.

TallennaTallenna

Print Friendly, PDF & Email

Mitä mielessä?

Kysy KotiKylästä tai kerro, mistä tykkäät ja mitä voisimme tehdä paremmin. Vastaamme kysymyksiisi asap sähköpostilla. Terveisin KotiKylän Katja ja kumppanit

Lähettelen tätä paraikaa...

©Kotikylä 2018. KotiKylä haluaa tehdä kodinvaihdosta helpompaa, hauskempaa, turvallisempaa ja kustannustehokkaampaa.

KotiKyla.com Oy, y-tunnus 2884426-4

Hei. Kiva kun olet tullut KotiKylään. Parantaaksemme KotiKylän asiakaskokemusta seuraamme evästeiden avulla verkkosivustomme käyttöä. Voit jatkaa sivuston käyttöä turvallisesti. Piilota tämä ilmoitus

tai

Kirjaudu sisään tunnuksillasi

tai    

Unohditko kirjautumistietosi? Ei hätää.

tai

Create Account