Gongratulations, you will soon make a great purchase.

Laita asunnon myyntiin vauhtia

Asunnnon ensivaikutelma luodaan netissä ja KotiKylän lisäpalvelujen avulla voit rakentaa asunnostasi vaikuttavan nettiesittelyn. Huippuvalokuvat, selkeä pohjapiirros, 3d-virtuaaliesittely tai video? Asunnon myynti on kilpailua ostajien huomiosta. Mikä saa sinun asuntosi erottumaan edukseen?

Hanki lisäturvaa asuntokauppaasi

Asuntokaupan suurimmat riskit liittyvät siihen, ettei myytävän asunnon kunnosta ole selkoa ennen kauppaa. Siksi suosittelemme ( jos voisimme, niin vaatisimme) pien- ja rivitalokauppoihin aina auktorisoidun kuntotarkastajan kuntotarkastusta. Toinen riski on se, että kauppakirjaan kirjataan ehtoja, jotka rajoittavat tai lisäävät jomman kumman osapuolen juridista vastuuta ja joiden merkitystä toinen osapuoli ei ymmärrä.  Jos kauppakirjaan halutaan laittaa tällaisia ehtoja,  suosittelemme että hankit asunto- ja kiinteistökauppaan erikoistuneen lakimiehen kauppakirjan tarkastuksen KotiKylästä.

Osta helposti

Tilaat ja maksat palvelut KotiKylän Kaupassa. Saat paluupostissa sähköpostin, jossa on ohjeet valmistautumiseen ja linkki lomakkeelle, jonka kautta lähetät mahdolliset aikataulutoiveet sekä tiedot ja materiaalit palvelun tuottamiseksi. Saatuaan lomakkeesi palvelun tuottaja pääsee hommiin. Huom. kuvauspalveluissa palvelun tuottaja vahvistaa kanssasi myös puhelimitse kuvausaikataulun. Kuntotarkastuksissa teet tilauksen Raksystemsin ajanvarauspalvelusta ja maksat työn suoraan Raksystemsille vasta tarkastuksen jälkeen. 

Maksa turvallisesti

KotiKylän Kaupassa  voit maksaa ostoksesi suomalaisten pankkien debit- tai kredit-korteilla. Verkkokauppa täyttää uusimmat turvallisuusvaatimukset. Tunnistat turvalliset verkkokaupat ja verkkomaksut siitä, että kaupan verkko-osoitteessa näkyy http:n sijaan https ja osoiteruudun alareunassa näkyy lukkosymboli. Maksutietojasi ei säilytetä KotiKylässä ja maksupalveluntarjoajaksi on valittu edistyksellinen ja turvallinen Stripe.

 Lue Lisää Stripestä

KotiKylän jäsenenä saat aina etua tai alennusta.

KotiKylän jäsenyys kannattaa: Jäsenet saavat aina joko alennuksen tai muun tuote-edun KotiKylän Kaupan palveluista. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään KotiKylään omilla tunnuksillasi ja jatka sitten ostosten tekoa. Jos taas et ole, vielä ehdit liittyä. Kun olet kirjautunut sisään KotiKylän jäsenenä, Kaupan palveluiden hinnat päivittyvät automaattisesti oikeiksi. Jäsentasokohtaiset hinnat löydät ylävalikosta löytyvästä hinnastosta.

Tutustu jäsentasoihin ja liity

Klikkaamalla Tutustu-nappia pääset tutustumaan tuotteeseen tarkemmin. Klikkaamalla tuotteen nimeä siirrät sen suoraan ostoskoriin.

Tehokkaampi asunnon myynti

Turvallisempi asuntokauppa

Suosittelemme ostajille

Liity maksutta KotiKylän Kaveriksi ja saat sähköpostitse arvokasta tietoa hyvästä asumisesta, asuntokaupasta sekä kotia etsivistä ostajista ja ostajia etsivistä kodeista.

Tyytyväinen ostokseesi? Kerro se muille. Tyytymätön? Kerro se meille.

Print Friendly, PDF & Email

Mitä mielessä?

Kysy KotiKylästä tai kerro, mistä tykkäät ja mitä voisimme tehdä paremmin. Vastaamme kysymyksiisi asap sähköpostilla. Terveisin KotiKylän Katja ja kumppanit

Lähettelen tätä paraikaa...

©Kotikylä 2018. KotiKylä haluaa tehdä kodinvaihdosta helpompaa, hauskempaa, turvallisempaa ja kustannustehokkaampaa.

KotiKyla.com Oy, y-tunnus 2884426-4

Hei. Kiva kun olet tullut KotiKylään. Parantaaksemme KotiKylän asiakaskokemusta seuraamme evästeiden avulla verkkosivustomme käyttöä. Voit jatkaa sivuston käyttöä turvallisesti. Piilota tämä ilmoitus

tai

Kirjaudu sisään tunnuksillasi

tai    

Unohditko kirjautumistietosi? Ei hätää.

tai

Create Account